Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
De cand am primit un aparat de facut gofre/wafe, am incercat doar retete de wafe sarate. Aveam niste baby banane cumparate si care deja erau prea coapte si am zis ca e momentul potrivit sa incerc si wafe dulci la acest aparat. Asa se face ca am facut 2 zile la rand aceste minunatii.
Se curata bananele apoi se piseaza bine cu furculita.
Ouale impreuna cu zaharul, sarea si zaharul vanilat se mixeaza bine pana devin cremoase. Se adauga bananele pisate, coaja de lamaie si se mixeaza usor. Se continua cu coaja de lamaie si uleiul. La final se toarna laptele, se amesteca usor apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt. Se mixeaza la viteza cea mai mica pana se omogenizeaza compozitia.
Se conecteaza aparatul la sursa de curent, se lasa sa se incinga bine apoi se toarna cu un polonic din compozitie. Se inchide aparatul si se lasa 2-3 minute pana se rumenesc frumos. Se scot pe o farfurie si se continua cu restul compozitiei.
Se servesc stropite cu miere, sirop de artar, presarate cu zahar pudra sau simple, alaturi de un iaurt, de o cana cu lapte, fiecare cum prefera.
Pofta buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult